Mijn naam is Anneke Berger, ik werk als praktijkverpleegkundige bij meerdere huisartsenpraktijken en ben Leefstijlcoach en Stoppen met Roken coach. Daarnaast ben ik eigenaar van LeefstijlNu, een praktijk waar ik mensen begeleid op het gebied van leefstijlverbetering door individuele en groepscoaching.

We weten al heel lang dat als mensen gezond leven ze zich vrolijker, fitter, meer ontspannen en zelfverzekerd voelen. Maar het valt niet mee om met gezondere gewoontes te starten en ze vol te houden. De wereld is vol ongezonde verleidingen, er is weinig tijd, we nemen duizenden beslissingen op een dag en zelfs de grootste wilskracht is soms niet genoeg om gezonde keuzes te blijven maken.

Als professional help ik graag! Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, bewegen, slaap, ontspanning of medicatie. Hier zijn goede adviezen over te geven,
maar het gaat vaak juist niet over de kennis, maar veel meer over omgaan met je lichaam en behoeftes, tijd en energie managen, communicatie of omgaan met stress en onrust. Daarbij gaat het dus om begeleiding die op de persoon moet worden afgestemd.
Tijdens een leefstijltraject werken we aan jouw doelen, waarbij alles erop gericht is dat jij zelf de regie hebt en je doelen realiseert. Ik als coach loop met je mee en samen werken we aan je potentieel: de beste versie van jezelf.

Na het eerste gesprek besluiten we samen of een leefstijltraject voor jou de oplossing is en daarna gaan we van start.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.