Mijn naam is Anneke Berger, geregistreerd leefstijlcoach en uitvoerder van de gecombineerde leefstijlinterventie COOL. Verder werk ik als praktijkverpleegkundige bij een huisartsenpraktijk en als Stoppen met Roken coach. 

We weten al heel lang dat als mensen gezond leven ze zich vrolijker, fitter, meer ontspannen en zelfverzekerd voelen. Maar het valt niet mee om met gezondere gewoontes te starten en ze vol te houden. De wereld is vol ongezonde verleidingen, er is weinig tijd, we nemen duizenden beslissingen op een dag en zelfs de grootste wilskracht is soms niet genoeg om gezonde keuzes te blijven maken.

Als professional help ik graag! Bijvoorbeeld bij het maken van een plan op het gebied van voeding, bewegen, slaap, ontspanning of medicatie. Over elk van de onderwerpen zijn algemene adviezen te geven. In de praktijk blijkt dat het vaak niet om kennisgebrek gaat, maar over hoe je omgaat met je lichaam en behoeftes, je tijd en energie, of stress en onrust. We stemmen af zodat je begeleiding krijgt die specifiek op jouw situatie is afgestemd.
Tijdens een leefstijltraject werken we aan jouw doelen, waarbij alles erop gericht is dat jij zelf de regie hebt en je doelen realiseert. Ik als coach loop met je mee en hoop je motivatie te versterken en je te inspireren tot het uitproberen van nieuwe paden.

Na het eerste gesprek besluiten we samen of een leefstijltraject voor jou de oplossing is en daarna gaan we van start.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.